Fiskarna.com

Fiskaren Nico! Hej! Mitt namn är Nico och det är jag som upprätthåller fiskarna.com. Jag är intresserad av fiske, uteliv, fotografering och av att bygga webbtjänster. Här ser ni resultatet av mina hobbyn - Fiskarna.com.

Det märks kanske inte på utseendet, men jag bor in Finland :-). Du visste väl (och om du inte gör det så skäms!) att ca 5 % av Finlands befolkning är finlandsvenskar. Det betyder bl.a. att mitt modersmål är svenska - du har kanske hört om mumin-svenska?

Jag fiskar mest på stugan i Ingå och Sibbo, dvs ca 50 km väster eller öster om Helsingfors. Jag fiskar för att jag tycker det är roligt och för att jag tycker om fisk. Vår familj äter allt vi drar upp och den som påstår att braxen är skräpfisk har fel. Braxen är en fet fisk och är mycket god att röka!

Här tar presentationen slut. Ladda upp dina bilder eller kom och snacka på forumet. Har du frågor om fiske i Finland så är det bara och fråga!

Kireitä siimoja, Nico

Kontakta mig: info "at" fiskarna.com

Länka gärna till denna sida! Du kan t.ex. använda följande kod.

Allt om Fiske - Fiskebilder och diskussionsforum.

Vill du byta länkar med fiskarna.com? Fiskarna.com länkbyte

Ännu lite mer info
Fiskarna.com öppnades i April 2006 och är en webbtjänst för dig som är intresserad av fiske.

Det här är bara början! Jag har en massa ideér om vad annat fiskarna.com kunde innehålla. Vad har du för önskemål och utvecklingsförslag? Kom med och diskutera utvecklingen av sajten på forumet.
Har du fiskebilder som du vill framkalla? Kolla in pixdiscount!

Tradera.com - Aktionssajt med fiskegrejer!

Jämför priser på GPS